viernes, 11 de julio de 2014

Decaleg del rei

Decaleg per ser uns bons reis

Ja fa temps que es va escriure una premonició, un rei i una reina serien coronats a dos mesos vista del seu casament, rebrien els seus títols en un lloc on la noblesa era present (Virrei) i on el nom dels seus antecessors ressonaven pels carrers (Borbón). La comitiva obre les portes del palau i clama “llarga vida al rei i a la reina”.


1.   No sortiu de casa sense demostrar al vostre poble qui sou realment, no us podeu confondre amb els vostres súbdits quin tipus de reis serieu?. Per solucionar aquest afer confieu en la vostre cort.

Decaleg reial : Axí ha quedat el document
2   Desprès de la coronació cal presentar-se  al poble des del balcó, quan els súbdits mirin des del carrer, l’únic que heu de fer és saludar i obeir les seves exigències, perquè el poble clami el vostre nom .

3.      Abans de marxar de casa agafeu la propina del vostre xofer. Recordeu que sou molt “Campechanos” i que estem en temps de crisi, us han retallat el sou, l’única similitud que trobareu amb la limusina és la seva longitud.

4.     Ara que ja esteu preparats només cal no arribar tard, perquè el poble vegi que sou molt molt molt catalans aneu cap a l’esquerra i el primer dels vostres vehicles que veieu l’agafeu.

5.     El vostre destí  és anar a donar els vostres respectes al vostre homònim (tocayo) conqueridor, heu de recordar que va conquerir Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, Valencia, Murcia (Països Catalans)

6.     Com podreu comprovar no aneu pas sols, el poble us acompanya, i els heu d’animar a seguir amb les seves vides avorrides, la recepta del vostre pare és infalible: El discurs del rei i la salutació de la reina.

7.      Un cop ja hem fet tots els passos, i heu visitat el vostre reialme, us esperen per realitzar la roda de premsa, cal contestar a totes les preguntes, i ser molt i molt sincers, penseu que els paparatzis ho saben tot i si no contesteu des del cor ho sabran, uns reis mentiders no és la imatge que hauríeu de donar.

8.     Tot rei i reina han de fer un sopar de gala, amb el temps que corra i les perspectives de futur, haurà de ser un sopar de gala internacional ja que haureu de mantenir el contacte amb el estranger. Només caldrà    demanar la reserva al vostre nom reial.

9.      Un sopar de gala no te glamour si els anfitrions  no fan un brindis pels seus convidats, caldrà tenir en ment cada un dels presents.


10.    Com en cada conte de fades on els prínceps i princeses, reis i reines acaben junt, sigueu feliços i mengeu anissos mentre us doneu un petó d’amor veritable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario